Welkom bij Sitcon Security BV

Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Klantenservice via e-mail en telefoon:
030-6303631
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Binnen 0 uur en 00 besteld, vandaag verzonden!
Binnen 0 uur en 00 minuten besteld, vandaag verzonden!

Aansluiten videorecorder

Bedrade camera's aansluiten:
Bedrade camera's worden met een kabel rechtstreeks op de recorder aangesloten. Veelal bestaat deze kabel uit zowel een video- als een stroomdraad. De adapter van de camera zal dus in de buurt van de recorder komen te staan. Tot 40 meter worden BNC of Tulp kabels gebruikt om de camera aan te sluiten. Bij de noodzaak voor langere kabels is het aan te raden te werken met UTP kabels die doormiddel van een UTP balun op de BNC of Tulp verbindingen kunnen worden aangesloten.


Wireless camera aansluiten:
Een wireless camera set bestaat altijd uit een camera en een receiver die de beelden en/of geluid van de wireless camera ontvangt. Sommige receivers hebben al een ingebouwde recorder, maar wanneer de receiver geen recorder heeft kunt u de beelden van de wireless camera opnemen door deze op een digitale videorecorder aan te sluiten.  Zowel de wireless camera als de receiver hebben een eigen adapter die van stroom dienen te worden voorzien.


Beelden op locatie bekijken:
Alle door ons geleverde digitale videorecorders hebben een VGA en/of HDMI uitgang. Dit betekent dat elke computer monitor met een VGA / HDMI kabel aangesloten kan worden op de recorder om de beelden van de camera's te bekijken. Ook hebben wij camera monitors in ons assortiment die speciaal zijn gemaakt voor het bekijken van camera beelden.


Beelden op afstand bekijken:
De digitale videorecorders hebben allen een netwerk aansluiting. U kunt dus met een UTP netwerkkabel de digitale videorecorder aansluiten op uw eigen netwerk / router. Nadat u de router heeft ingesteld is het mogelijk om vanaf een willekeurige computer, ook in het buitenland de beelden te bekijken. Onze digitale videorecorders ondersteunen ook toegang vanaf een smartphone, zoals een Blackberry, iPhone, iPad, Android of Windows Mobile phone. Kijk hiervoor bij de specificatie's van de digitale videorecorder.